top of page

Életvezetési coaching

Mit jelent a coaching?

 

A coaching egy olyan strukturált, fejlesztői folyamat, amely során a belső iránytűdre hangolva elérheted a kitűzött célodat. Mentális edzőként abban támogatlak, hogy felfedezd belső erőforrásaidat és azokat mozgósítva változtatni tudj az elakadásodon. A közös gondolkodás új nézőpontokat és tágabb rálátást adhat az aktuális élethelyzetedre, lehetőséget a változtatásra. Coachként nem tanácsokat, kész megoldásokat adok, hanem gondolatébresztő kérdésekkel és gyakorlatokkal rávezetlek a saját válaszaidra. Tudatosíthatod és újraértelmezheted korábbi viselkedésformáid, és másfajta viselkedési mintákat alakíthatsz ki. Az ülések során szívesen használok kreatív és vizuális eszközöket (pl.: asszociációs kártyák, helyzetgyakorlatok, rajz), illetve önértékelő kérdőíveket, személyiségedhez és igényeidhez igazodva. 

Mikor ajánlom?

Bizonytalanság a célokkal kapcsolatban

 Motivációhiány

 Munka-magánélet egyensúly hiánya 

 Időgazdálkodási nehézségek, halogatás

 Konfliktuskezelési nehézségek (munkahelyi, személyes), gyakori játszmahelyzetek

 Döntéshelyzeti nehézségek, dilemmák

Milyen kompetenciákban fejlődhetsz?

 Önismeret, önreflexió 

▸ Érzelmi intelligencia 

Kommunikációs és konfliktuskezelési technikák (asszertív, erőszakmentes kommunikáció)

▸ Motiváció 

▸ Intuíció 

▸ Rugalmasság

Az ülések számát közösen határozzuk meg, heti vagy kétheti rendszerességgel. A folyamat lezárását követően, igény szerint utánkövetésre van lehetőség.

Egy konzultáció időtartama 55 perc, amely online videóhívásban vagy személyesen Budapesten, a 11. kerületben, valósul meg, előre egyeztetett időpontban.

Tedd meg az első lépést a célod eléréséhez.

Foglald le a helyed egy díjmentes online beszélgetésre:

bottom of page